Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Penetron Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Hidroizolatii permanente cu cristale active Penetron
1 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Din Sistemul Penetron fac parte materiale speciale de hidroizolare - impermeabilizare pe baza de cristale active, fiind solutii durabile cu proba timpului de cel putin 40 de ani, cu aplicare direct in masa betonului sau cu aplicare prin pensulare din interiorul sau exteriorul suprafetei ce urmeaza a fi tratata. Cristalele active pe baza de Calciu si Aluminiu ajung la o penetrare in timp de pana la un metru in contact cu apa, autorepara fisuri de pana la 0,4 mm ,pe suprafete cu presiune hidrostatica ridicata. Dupa aplicarea materialelor Penetron ,cristalele raman pe viata in structura tratata, fiind parte integranta a masei din beton tratata.

Pe langa sistemul Penetron prin cristale active de impermeabilizare, se gasesc si alte tipuri de materiale speciale precum: mortare hidroizolante cu polimeri modificati, epoxy, poliuretane, aditivi pentru beton si mortare, bariera de vapori pentru pardoseli

Produsele sunt PREMIUM, cu certificare LEED si indeplinesc cerintele impuse de institutiile abilitate la nivel INTERNATIONAL si GLOBAL.

Ne consideram o companie care se reflecta in modul de gandire si in modul de a actiona. Cu cat satisfactia clientilor nostri este mai mare, cu atat mai mare va fi multumirea noastra. In perioadele bune construim fundatia pentru viitor.

Cele mai bune produse si cele mai bune servicii

Pentru clientii nostri cream solutii complete prin tratamente de suprafata de inalta calitate, in pas cu vremurile si cu un impact redus asupra mediului. Instruirea completa, consultanta tehnica si serviciile completeaza oferta noastra pentru clienti.

Seriozitate si responsabilitate

Respectam obiectivele de protectie a mediului asemenea celor financiare, tehnice sau sociale. De partenerii nostri ne leaga o colaborare corecta si cinstita. Punem accent pe colaborarile incheiate pe termem lung.

Penetron Romania isi propune:
Sa furnizeze produse de inalta calitate impreuna cu suport tehnic
Sa inoveze si sa imbunatateasca produsele in mod continuu
Sa mentina grija pentru ecosistemul global
Sa incurajeze creativitatea si evolutia personala
Sa accepte provocarile si sa vada in ele oportunitati.

Https://www.penetron-romania.eu/sistemulpenetron/
Din Gura in Gura